Home » Over ons

Meer over Plenty Gifts

Plenty Gifts is een internationaal opererend handelsbedrijf in cadeau- en kerstartikelen, kalenders, puzzels en spellen. Onze producten zijn onder andere te koop in tuincentra, dierenspeciaalzaken, boekhandels en (online) warenhuizen.

Wij creëren, produceren en distribueren verkoopconcepten op maat aan zowel ketens als onafhankelijke retailers in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk. Van één display tot het opstellen van een schappenplan, inrichting en opbouw, ondersteuning bij inkoop door advies in assortimentskeuzes en merchandising.

Wij zijn elke dag bezig met het ontwikkelen van nieuwe concepten die aansluiten bij uw doelgroep. Door ons hier 100% in te specialiseren, bezitten wij kennis van wat uw doelgroep raakt en hoe hun impulsen emotieaankopen in uw zaak verhoogd kunnen worden.

Via deze website kunnen onze klanten bestellingen doorgeven. De consumentenadviesprijzen zijn voor iedereen zichtbaar. Na aanmelden en goedkeuring van onze kant zijn de groothandelprijzen zichtbaar. Definitieve facturatie geschiedt tegen de prijzen, die met u of uw organisatie zijn afgesproken.

KvK nummer: 66840023
BTW nummer: 8567.19.523B01

Ons Team

Theo

Theo

Managing Director

Finance

Finance

Finance

Tom

Tom

Logistics

Reinoud

Reinoud

Managing Director

Sandra

Sandra

Project & Category Management

Mariska

Mariska

Logistics

Tom

Tom

Manager Operations

Paula

Paula

Sales Administration

Leander

Leander

Logistics

Jasper

Jasper

Sales Manager

Astrid

Astrid

Sales Administration

Kevin

Kevin

Account Manager

Linda

Linda

Creative Designer

Domenico

Domenico

Export Sales Italy, Spain, UK

Stan

Stan

Creative Designer

Vacatures

Wij zijn op zoek naar een commercieel-medewerker

Op de hoogte blijven?